Placeholder

Perhatikan Anak Anda Sekarang

Mereka Ada Masalah Begini ??



  • Susah nak fokus belajar
  • Keputusan exam makin merosot
  • Tiada peningkatan dalam belajar
  • Tiada minat nak belajar
  • Anak selalu lupa apa yang dia belajar
  • Sukar menghafal
  • Sukar bangun pagi
  • Terlalu aktif dan susah dikawal
  • Cepat letih sebab waktu sekolah lama
  • Sukar nak tidur malam
  • Perkembangan minda anak perlahan
  • Anak ada masalah rabun jauh, dekat atau silau

Teruskan membaca jika anak-anak anda mengalami masalah diatas.

Alhamdulillah..

93% IBU BAPA PERCAYA HFOCUS TELAH BERJAYA MEMBANTU MENINGKATKAN POTENSI ANAK-ANAK MEREKA

Anak dapat No1 dalam kelas agama


Anak No2 dalam Kelas.. Exam semua A


Anak 6A UPSR 2017


INI PELUANG KITA UNTUK BANTU ANAK-ANAK KITA

InnSyaAllah.. Mudah-mudahan HFocus boleh membantu menguatkan ingatan anak dan juga membantu mengaktifkan lagi otak anak supaya lebih mudah belajar.

Kami doakan moga PERUBAHAN anak anda dapat sama seperti anak ibubapa yang dah amalkan HFocus ini pada anak-anak mereka. Amiin..

H-FOCUS

Tablet Minda Dan IQ Genius


H-Focus ialah makanan tambahan @ supplement yang berasaskan 13 makanan sunnah dan moden, khas untuk meningkatkan prestasi minda anak dan juga mata mereka. Berbeza dengan produk minda yang lain, HFocus mengabungkan 13 Makanan Terbaik Di Dunia dan mempunyai 2 kelebihan utama iaitu bukan hanya utk MINDA sahaja malah bagus juga untuk MATA anak anda.
 

Pengambilan HFocus seawal 3 Tahun sehingga dewasa

Placeholder
Sebotol Tahan Hampir
0
Bulan
Kesan Perubahan seawal
0
Hari
Sebotol mengandungi
0
biji
HFocus telah ada lebih
0
testimony
Dipercayai oleh lebih
0
Ibu & Bapa di Malaysia

Kenapa HFocus menjadi VIRAL dan dapat PENGIKTIRAFAN ramai IbuBapa di luar sana yaa??

( H-Focus telah terjual lebih 32,000 Botol sejak pelancaran )

H-Focus sangat membantu MINDA anak-anak untuk :

✅ Anak lebih fokus dan cepat tangkap dalam pelajaran
✅ Anak semakin kuat ingatan dan mudah menghafal
✅ Bersemangat untuk belajar dan lebih berdikari
✅ Mudah mendengar kata
✅ Bersemangat untuk solat
✅ Mudah bangun pagi
✅ keputusan peperiksaan meningkat lebih baik
✅ Keyakinan diri bertambah
✅ Membantu selera makan anak (bagi yang kurang selera makan sahaja)


H-Focus juga membantu MATA anak-anak kita :

  • Mampu mengurangkan rabun jauh, rabun dekat, rabun silau, rabun malam.
  • Mampu mengatasi masalah selaput mata, mata letih, mata berair, gatal mata.
  • Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata.
  • Mencantik dan melembabkan mata yang lesu.
  • Hilangkan masalah mata kering.

Info H-Focus

 

Isi Kandungan   100 Tablet Dalam 1 Botol
Tempoh penggunaan 1 Botol   Sehingga 60 hari (1 Tablet page & 1 Tablet malam)
No Pendaftaran KKM   MAL17097001TC
Syarikat Pengeluar   Sejagat Global Resources, 100% Bumiputera Islam dengan Kilang Berstatus GMP & Halal
Perisa Coklat

H-Focus

Mengabungkan 13 Makanan Terbaik Dunia Dalam 1 Tablet H-Focus


  • Connector.

    1. Cereals (Bijirin)

    Bijirin membantu membekalkan zat besi untuk pembinaan dan perkembangan otak yang lebih sihat.

  • Connector.

    2. Pistachio (Badam Hijau)

    Kaya dengan potassium yang membantu meningkatkan tahap kecerdasan minda & Mengandungi anti oksida yang melindungi tubuh dari radikal bebas.

  • Connector.

    3. Colostrum (Kolostrum)

    Menguatkan & melindungi sistem pertahanan tubuh badan, Melawan jangkitan virus dan toksin yang berlebihan dalam tubuh badan, Membantu mencerdaskan minda dan mudah menghafal.

  • Connector.

    4. Algae DHA (DHA Alga)

    Meningkatkan daya fokus, membantu perkembangan minda yang sihat, membantu menajamkan penglihatan dan meningkatkan sistem imun badan

  • Connector.

    5. Honey (Madu)

    Madu berfungsi menggantikan sel-sel otak yang rosak dengan sel baru yang sihat

  • Connector.

    6. Centella asiatica –(Daun pegaga)

    Pegaga mempunyai zat makanan yang berhasiat seperti zat besi, vitamain A dan C serta serat yang dapat membantu membangkitkan selera makan dan meredakan masalah penghadaman.

  • Connector.

    7. Calcium (Kalsium)

    Memberikan tulang yang lebih kuat dan fleksibel. Membantu badan dalam pengambilan zat besi.

  • Connector.

    8. Blackcurrant – (anggur)

    Kajian menunjukkan bahawa anggur mengandungi vitamin C yang tinggi, vitamin (A, B1, B2), antioksida, dan nilai kalori yang rendah. Ia juga dapat membantu melegakan sistem saraf, meringankan demam, migrain dan athma.

  • Connector.

    9. Raisin (Kismis)

    Kandungan gula ringkas dalam kismis membantu meningkatkan pemikiran otak, Sumber tenaga yang diperlukan dengan segera & Membantu memperbaiki daya penglihatan yang sihat.

  • Connector.

    10. Vitamin C (vitamin C)

    Vitamin C adalah vitamin yang diperlurkan oleh badan untuk pembentukan tulang serta menguatkan sistem imunisasi badan. Selain itu, Vitamin C dapat pulihkan demam, memberikan tenaga, memulihkan luka dan mencegah kanser.

  • Connector.

    11. Dates (Kurma)

    Sangat berkhasiat untuk membantu tumbesaran kanak-kanak, membantu membentuk minda yang lebih sihat dan membantu mencergaskan minda dan tubuh badan

  • Connector.

    12. Lycopene (tomato)

    Tomato mengandungi nutrient yang diperlukan seperti vitamin (A, B3, B6, C, dan K), Potasium, dan Serat. Tomato juga dapat membantu untuk memudahkan penghadaman, masalah sukar tidur

  • Connector.

    13. Pomegranate (buah delima)

    Mengandungi Pottasium yang sangat tinggi, Fosfor, Kalsium, Zat Besi, Sodium, Vitamin A, B1, B2, B3 dan C Membantu Sistem Penghadaman. Ini boleh membantu anda mengawal dan mengurangkan penyakit asma, sakit tekat, dan batuk..


JOM Lihat Antara Ribuan Testimoni Anak-Anak yang dah Berjaya :

(Kami menerima LEBIH DARI 1000 respons positif dari pengguna H-Focus.)

Anak dapat No.2 dalam kelas.. Exam semua A..

Kedudukan anak dalam kelas dari no.34 naik ke no.4

Prestasi anak meningkat dapat No.1 dalam kelas Agama

Prestasi pelajaran meningkat.. Dari markah 40%, Sekarang dah 94%..

Self confident meningkat dan lebih berdikari

Anak semakin semangat belajar

Power rabun mata menurun.. Dari -5.00, selepas 1 bulan TURUN jadi -0.25

Pakar mata cakap ada Improvment

Keputusan Exam anak dari D, sekarang dah dapat B



Disclaimer: Testimoni pengguna telah mendapatkan kebenaran guna pakai daripada customer kami. Kesan atau hasil dari penggunaan produk H-Focus mungkin berbeza ke atas setiap individu. Tiada pengkhususan atau hasil yang tepat dijanjikan terhadap penggunaan produk H-Focus


H-Focus bukan sekadar Produk Makanan Tambahan Untuk Minda Sahaja Tetapi Bagus Untuk Mata Anak Anda !

Rahsia Anak Pintar, Cemerlang dan Genius

TAHNIAH anda dah habis baca sampai ke tahap ini


Apa yang menarik minat anda untuk dapatkan H-Focus ini?
Adakah kerana testimoninya?
Adakah kerana ada sesuatu yang dicari di sebalik tablet minda terbaik ini?
Mungkin anda dah penat cuba nasihat, marah, dan macam-macam namun tak jadi?
Anda mahukan anak mendengar kata? anak pintar dan cemerlang? Vitamin meningkatkan IQ?

JANGAN RISAU..  InsyaAllah HFocus boleh membantu anak anda !!


BERTINDAK SEKARANG!
Dapatkan H-FOCUS SEKARANG dan tamatkan masalah anda dengan Tablet IQ Terbaik ini.

Saya nak Bagi 3 BONUS EXTRA Jika Buat Pembelian Hari Ini

Setakat Hari ini, lebih 12,299++ Ibu Bapa Telah Mendapatkan H-Focus Untuk Perkembangan Minda Anak Mereka.

Anda Bila Lagi?

PROMOSI HEBAT.!!


Khas untuk 200 orang pertama yang sedang membaca ayat ini (Ya, anda),
kami mahu berikan tawaran terhad

Tawaran Terhad untuk Bulan Nie Sahaja!

Offer ini akan ditutup bila-bila masa sahaja dari sekarang.

Tahniah! Anda Bertuah sebab Saya Ada BONUS EXTRA Nak Bagi Pada Anda Hari nie…

BONUS #1: Harga Promo TERBAIK

Harga asal sebotol HFOCUS ialah RM200 + RM10 (poslaju). Tapi jangan risau. Jangan BELI dengan harga ni sebab kami nak bagi harga promo. Nak lagi jimat? Anda ambil lah set Super Jimat. 🙂


1 Botol

Set Percubaan


RM210

RM 100

SAHAJA


  • 100 Biji Tablet
  • Penggunaan Utk 2 Bulan
  • Jimat RM110

2 Botol

Set Jimat


RM420

RM 180

SAHAJA


  • 100 Biji Tablet x 2
  • Penggunaan Utk 4 Bulan
  • Jimat RM240

3 Botol

Set Super Jimat


RM630

RM 270

SAHAJA


  • 100 Biji Tablet x 3
  • Penggunaan Utk 6 Bulan
  • Jimat RM360

BONUS #2: Jaminan Wang Dikembalikan

Alhamdulillah.. Produk HFocus kami telah berjaya membantu ramai orang sehingga kami sangat percaya yang ia juga boleh membantu anak anda. Oleh itu kami ingin memberi anda Jaminan Pulangan Wang bersyarat :-

  • Wajib beli Set 3 botol (Set Super Jimat) dan keatas
  • Dan WAJIB peruntukan 2 botol HFocus untuk 1 Orang Anak yaa untuk kesan yang terbaik,..

(Utk kesan Yang Optimum, paling bagus peruntukan 1 orang anak 2 botol keatas)

Andainya produk H-Focus ini sedikit pun tidak memberikan kesan pada anak anda, Maka saya tidak layak pegang duit anda. Anda hanya perlu pulangkan botol, berikan nombor akaun ke nombor telefon yang kami sediakan, dan kami akan pulangkan kembali duit anda.

Tawaran ini sah selepas anda lakukan pembelian H-Focus Bermula hari ini..

~ Jadi tiada sebarang risiko untuk anda membuat tempahan HFOCUS ini sekarang.



BONUS #3: Postage Percuma Ke-Seluruh Malaysia

Sekiranya anda membuat tempahan hari ini juga.

Saya ada bonus tambahan untuk anda. Sebagai tanda penghargaan, kos polaju bernilai RM10 saya tidak akan kenakan pada anda. Anda tak perlu bayar tambahan untuk postage. Saya belanja.. ok?

So postage FREE shj kepada mereka yang buat tindakan sekarang.

So postage = PERCUMA!


Anda perlu yakin dan percaya dengan KAMI kerana:-

  • Kami berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)
  • Outlet Company Sejagat Global di Senawang (Lavender Height)
  • Kami berdaftar dan mempunyai akaun dengan Poslaju
  • Stokis sah cawangan Negeri Sembilan
  • Berurusan Terus dengan Pihak HQ Sejagat Global
  • Produk Bumiputra dan mendapat kelulusan penuh KKM yang Sah dan HALAL

Soalan-Soalan Lazim Pelanggan

Hfocus mengandungi 100 biji didalam 1 Botol yang boleh tahan sehingga 30 hari ke 100 hari (hampir 3 bulan) dan mengandungi 13 Bahan Terbaik Dunia.
Ianya bukan hanya bagus untuk minda sahaja tapi bagus untuk mata anak2 sekali

Berbeza dengan produk lain penggunaan hanya sebulan yang mengandungi cuma 50-60 biji & ada 4-7 bahan saja dan tahan dalam 20hari sahaja yang hanya untuk minda sahaja.

Note :

  • HFocus adalah antara Supplement Termurah (1biji – Rm1.00) berbanding produk lain di pasaran
  • Kandungan HFocus juga antara yang Terbanyak iaitu 13 Bahan Makanan Organik berbanding produk lain di pasaran.
  • Dillarang menyimpan tablet H-Focus didalam peti sejuk.
  • Elakkan terdedah dgn cahaya matahari dan haba yg keterlaluan. Simpan dlm suhu bilik.
  • Elakkan makan bersama dgn kafien spt nescafe. Campur dgn susu, boleh.
  • Elakkan mengambil minuman bergas.
Mudah sahaja.

  1. SMS/Whatsapp kami kod yang tertera diatas
  2. Kami akan reply maklumat dan cara-cara membuat tempahan
  3. Buat bayaran melalui M2u, CIMB Clicks atau mesin ATM/CDM
  4. Hantarkan bukti pembayaran melalui MMS/Whatsapp
  5. Berikan Maklumat Penghantaran
  6. Kami akan berikan nombor tracking poslaju untuk anda buat semakan di laman web poslaju.
  • Kami membuat penghantaran dari Isnin hingga Jumaat.
  • Pembayaran selepas pukul 4.00pm akan dibawa pada hari berikutnya.
  • Tracking Number parcel akan diberi selepas penghantaran dibuat.
Jawapan: Kami menggunakan perkhidmatan pos laju dalam urusan penghantaran produk. Untuk semenanjung Malaysia, kebiasaanya anda akan menerima produk anda dalam masa 1-3 hari dan bagi Sabah/Serawak antara 2-5 hari. Ini semua bergantung pada lokasi anda. Jika anda tidak menerima produk anda selepas 3 hari, sila sms/whatsapp kami semula. Kami akan cuba bantu anda.

Ya, saya nak dapatkan H-Focus dengan harga tawaran MELETOP,
bonus jaminan wang dikembalikan dan bonus FREE postage ni.


SMS/Whatsapp, Taip kod “HFOCUS” dan hantar ke

+6010-325 0086


Hai, nama saya Liyana. Saya nak bantu anda dapatkan H-Focus ni.




Update: Stock Promosi cuma tinggal 35 unit sahaja lagi.
Dapatkan sekarang sebelum habis stok promosi ni yaa..

Jangan Beli Selagi Anda Belum Baca Ni!


Smart Gel ini merupakan produk pencair lemak degil di dalam badan yang diformulasikan dalam bentuk Gel yang serap air dan tidak melekit. Ianya sesuai untuk mereka yang ingin mengurangkan berat badan, mendapatkan bentuk badan yang ideal dan tampil lebih cantik / segak, menawan dan menambah keyakinan diri anda.
Produk Smart Gel telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Jadi para pengguna boleh menggunakan produk Smart Gel ini dengan yakin dan selamat. Kajian dan fakta telah menunjukkan bahawa produk untuk kegunaan luaran adalah lebih selamat berbanding dengan produk-produk makanan atau minuman. Nombor rujukan KKM untuk Smart Gel: NOT150602355K.
Produk Smart Gel ini menggunakan elemen Aqua dan Menthol, maka ianya tidak panas. Malah, ianya memberi rasa sejuk, berangin dan nyaman pada si pemakai dan ianya mudah serap, mudah dicuci dengan air.
Rasa nyaman dan sejuk ini membuatkan produk Smart Gel begitu istimewa dan ramai pengguna yang beralih kepada Smart Gel kerana ianya tidak panas seperti produk lain.
Cara pakai mudah sahaja.. sapu smart gel ni sekarang-kurangnya 2 kali sehari. 1 kali waktu pagi selepas mandi dan 1 kali waktu malam sebelum tidur. Nak sapu banyak kali pun boleh takde kesan sampingan.
Pantang tu takdelah sangat cuma kalau boleh cuba kawal pemakanan jgn makan benda² terlalu berminyak, berlemak semua ni tak bagus utk kesihatan. Kalau dpt buat senaman ringan hari2 lagi bagus. Tu je.
Kesan keatas setiap individu mungkin berbeza, cepat atau lambat. Apa yang penting, Smart Gel perlu digunakan secara konsisten untuk mendapatkan kesan yang terbaik. Kita selalu menitikberatkan kesan yg kekal, itu lebih penting. Ada jugak customer kita sblm ni berat badan turun lepas 2 minggu saiz seluar jadi longgar.. yg hilang selulit dlm seminggu pun ada. Cuma jgn percaya cakap saya, better u try sendiri utk alami sendiri kesan terbaik Smart Gel ni
So far boleh dikatakan kesan sampingan Smart Gel ini sangat minimum. Belum ada feedback kesan alahan atau kesan-kesan negatif terhadap pemakai. Lemak yang dibakar akan dibuang secara natural melalui air besar dan kecil.
Kelebihan smart gel ni, dia sejuk.. tak macam gel kurus yg lain.. jadi boleh sapu di mana2 bahagian termasuk muka/pipi dan bawah dagu
Smart gel ni sesuai digunakan lelaki dan perempuan. Kalau ada masalah kulit sensitif pun boleh pakai sbb gel ni sejuk, tak rosakkan kulit. Kanak2 pun boleh.. perempuan mengandung, menyusu bayi atau tgh period pun boleh juga. Produk ni bagus juga utk legakan sakit senggugut, sendi2 dan otot.
Yang tak sesuai ialah.. jgn sapu pada bayi, jangan sapu pada luka, dan jangan sapu ke mata.

Ada Masalah Untuk Membuat Tempahan? Perlukan Bantuan?

CALL/ SMS / WHATSAPP TALIAN KAMI KE

+6010-3250086

FATIN LIYANA– PENGURUS PEMASARAN H-FOCUS


Registered with SSM – ADLIYANA EMPIRE (NS0175381-H). All Rights Reserved.